Covid-19/ Coronavirus

  • Home
  • Covid-19/ Coronavirus

Covid-19/ Coronavirus

Vanaf 11 mei 2020 is De Reinestein Beauty & Wellnesscenter weer geopend voor behandelingen. De Overheid heeft aangegeven dat het, met inachtneming van de juiste voorwaarden, weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Heeft u een afspraak staan? Dan kunt u deze weer definitief in uw agenda noteren. Wilt u toch graag nog even wachten? Neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer 050-4029686 voor het maken van een nieuwe afspraak.

Met de klanten waarvan de afspraak i.v.m. de tijdelijk gedwongen sluiting is afgezegd neem ik, zoals afgesproken, zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Het protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van zowel u als mij te kunnen waarborgen zijn de volgende bepalingen van kracht:

* Er wordt alleen op afspraak gewerkt;

* Wanneer u (lichte) klachten heeft (neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot  38 graden) en/ of benauwdheidsklachten dan zegt u de afspraak af en blijft u thuis;

* Kom op tijd d.w.z. niet te vroeg (maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak) maar ook niet te laat, zodat u niet onnodig geconfronteerd wordt met vertrekkende of aankomende klanten;

* Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen (overleg als dit niet lukt);    

Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de RIVM en het ANBOS COVID-19 HygiĆ«neprotocol voor schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon.  

Wilt u het gehele protocol lezen en zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar de site van de ANBOS (www.anbos.nl) Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust. Ik hoop u binnenkort weer te zien!

Jeannette Polkerman-Boer