Behandelingen

  • Home
  • Behandelingen

Behandelingen

Bij De Reinestein Beauty & Wellnesscenter kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor gezicht en lichaam. Ze zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en worden onderscheiden in Bashya Rituelen, De Reinestein Moment behandelingen voor het gezicht en De Reinestein Wellness Momenten voor het lichaam.

bashya-rituelen

Bashya Rituelen

Tijdens een Bashya Ritueel wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke crèmes, heerlijk geurende zijdezachte oliën en  kruidenproducten die een heilzame werking hebben. Ze stimuleren enerzijds bepaalde stelsels terwijl ze andere stelsel tot rust brengen. Deze energetische behandelingen geven een moment van verademing en nodigen u uit om mee te reizen naar uw eigen ‘stilte punt’. Waar de ‘gewone’ schoonheidsbehandeling ophoudt, gaat een Bashya Ritueel verder.

Ophopingen van toxines, het uit balans zijn van de hormoonspiegel of nerveuze en emotionele problemen kunnen een oorzaak zijn van huidproblemen. Daarom wordt bij een Bashya Ritueel gezocht naar de dieper gelegen oorzaak/ disbalans. Er wordt uitgegaan van de energetische principes van de Chinese geneeskunde. Daarin wordt de mens als één geheel beschouwd en staat voor uiterlijke en innerlijke verzorging en geestelijk welzijn (een holistische benadering).

De energetische behandelingen geven een moment van verademing. Door het gebruik van heerlijk geurende, zijdezachte kruidenoliën, de speciale technieken en energetische producten wordt u uitgenodigd mee te reizen naar uw eigen ‘stilte punt’.  

chou

Chou
(+/- 30 min.)

Een heerlijke hoofdhuid-, haar- en nekmassage. Maakt uw hoofd ‘leeg’ en brengt u naar uw stilte punt.

€37,95

Geurreis

Geurreis
(+/- 50 min.)

Door een prachtige combinatie van heerlijk geurende energetische oliën met edelstenen worden de 7 chakra’s (energieknooppunten) van het lichaam behandeld. Ook wordt de spanning uit het hoofd los gemasseerd d.m.v. de Chou. Een ware sensatie voor lichaam en geest.

€55,-

Nilaya
(+/- 50 min.)

Een rug behandeling (i.c.m. de Chou) die op het hele lichaam doorwerkt. De Guasha-strook methode (met een groene Jade steen) en verschillende massagetechnieken zorgen voor een betere doorstroming van energie in de rug en voor harmonie en balans in het lichaam. De ultieme rug behandeling.

€59,95

Michiko
( +/- 60 min.)

Een combinatie van de Chou, reiniging van gezicht met speciale technieken en producten, een verzorgend masker en een dag-/ nachtcrème. De spanning van alle dag zal van u afglijden.

€65,-

Ritueel Op Maat
(+/- 80 min.)

Reflexzones in het gezicht en hals laten zien waar de oorzaak van het eventuele (huid)probleem ligt. Door gebruik van de juiste technieken en producten wordt het probleem aangepakt. Een intensieve gezichtsbehandeling.

€90,-

Bashya In je Element
(+/-130 min.)

Deze behandeling brengt lichaam en geest weer in harmonie. Het zijn exclusieve en totale gezichts- en lichaamsbehandelingen volgens de 5 elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water), het seizoen of fase van het leven waarin u zich op dat moment bevindt. Ze zijn afgestemd op de bijbehorende organen en emoties. Deze complete en unieke behandeling laat u de tijd vergeten en brengt u weer terug naar  uzelf!

€115,-


De Reinestein Moment Behandelingen

Tijdens een De Reinestein Moment behandeling wordt uw huid verzorgd met de producten van Nouvital. Deze huidverzorgingsproducten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. Ze bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij. De Reinestein Moment behandelingen hebben een verzorgend karakter en zijn zo samengesteld dat er voor iedereen wel een geschikt ‘Moment’ tussen zit!

De Reinestein Basis Moment
(+/- 60 min.)

Reiniging van het gezicht, peeling, warmte werking, epileren van de wenkbrauwen, masker met op de huid afgestemde werkstoffen en dag-/ nachtcrème.

€50,-

De Reinestein Reinigend Moment*
(+/- 60 min.)

Reiniging van het gezicht, peeling, warmte werking, verwijderen van onzuiverheden, reinigend masker en dag-/ nachtcrème *(jeugd t/m 21 jaar  20% korting).

€50,-

De Reinestein Comfort Moment
(+/- 90 min.)

Reiniging van het gezicht, decolleté en hals, peeling, warmte werking, epileren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, oogcontour masker, masker met op de huid afgestemde werkstoffen en dag-/nachtcrème.

€62,50

De Reinestein Intens Moment
(+/- 100 min.)

Reiniging van het gezicht, peeling, aanbrengen op de huid afgestemd serum, Japanse facelift massage, hoofdhuid massage, vliesmasker en dag-/nachtcrème.

€82,50

De Reinestein Wellness Moment
(+/- 120 min.)

Voetenbad, scrub en ontspannende massage van rug, nek en schouders, reiniging van het gezicht, decolleté en hals, peeling, epileren wenkbrauwen, massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, oogcontour masker, masker met op de huid afgestemde werkstoffen en dag-/nacht verzorging.

€87,95

lente kriebels

De Reinestein Seizoens Moment

Geïnspireerd door het seizoen wordt 2 x per jaar een behandeling samengesteld. De bijbehorende producten zijn speciaal gekozen om de huid tijdens de seizoenen de nodige verzorging te bieden. Laat u verrassen tijdens deze behandeling waarbij diepe ontspanning in combinatie met diverse technieken en huidverbetering uw huid zijdezacht laten voelen.

Houdt voor de inhoud en de prijs de website in de gaten of vraag ernaar in de salon.

De Reinestein Deelbehandelingen

Deelbehandeling Basis Reiniging (milk en lotion) en 1 module* naar keuze €17,95

Deelbehandeling Extra Reiniging (milk en lotion) en 2 modules* naar keuze €24,95

Deelbehandeling Plus Reiniging (milk en lotion) en 3 modules* naar keuze €29,95

U kunt kiezen uit de volgende modules:

  • Epileren (wenkbrauwen)
  • Harsen (bovenlip of kin of zijkant wangen)
  • Verven (wimpers of wenkbrauwen)

(Extra modules in overleg mogelijk en modules toegevoegd aan de behandeling vanaf €10,95)

Paraffine handpakking incl. massage van de armen en handen en verzorgende crème €19,95 (tijdens een ‘De Reinestein Moment’ behandeling €16,95)


De Reinestein Wellness Momenten

Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water zijn waardevolle elementen om balans te creëren, energie te geven en te zorgen voor harmonie en diepe ontspanning. Bij De Reinestein Wellness Momenten zijn oude wijsheden, rijke tradities en bijzondere rituelen vertaald naar heerlijke behandelingen voor het lichaam.  

Deze lichaamsbehandeling bestaat uit een voetenbad, een keuze uit één van de Reinestein Wellness Momenten (van 50 of 90 minuten) en een Thee Ceremonie.      

Hout Moment

u voelt  zich krachtiger, energieker en frisser…

De Bamboe massage komt oorspronkelijk uit China. Tijdens deze massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van Bamboe Sticks, draait het om totale ontspanning en beleving. De Bamboe Sticks vormen een verlengstuk van de handen waardoor er een bepaalde druk kan worden uitgeoefend. Het heeft een dieper effect en spierstijfheden en knopen kunnen worden verminderd. De heerlijke warme kruidenolie, de Bamboe Sticks en bijzondere technieken maken van deze massage een unieke Wellnessbeleving.

hele lichaam: €90,-

Vuur Moment

alles loslaten en de drukte van alle dag even vergeten…

Lange ritmische bewegingen kenmerken deze -van oorsprong HawaÏaanse-  Lomi Lomi massage van de achterkant van het lichaam. De massage wordt uitgevoerd met de handen en het zachte deel van9de onderarmen. Heerlijk geurende warme kruidenolie zorgt voor een diepe werking op het spierweefsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

achterkant lichaam: €62,95
hele lichaam: €90,- 

Aarde Moment

rust, harmonie en diepe ontspanning…

Het Aarde Moment is het ‘masker’ voor het lichaam. Het is een op zich staande behandeling, maar ook heel goed te combineren met één van de vele massages. Deze warme  kruidenpakking verlaagt de spierspanning en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

rug: €27,50
hele lichaam: €58,95

Metaal Moment

warme stenen dompelen u onder in een rijkdom van  positieve energie…

De synergetische werking tussen de warme stenen, Ayurvedische massage en weldadige kruidenolie zullen u helpen alle spanningen los te laten. Deze Hotstone massage is een heerlijke warmte massage die diep doordringt in de spieren en zorgt voor een heerlijk diepe ontspanning. Het werkt ontgiftend en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

achterkant lichaam: €62,95
hele lichaam: €90,-

Water Moment

energie kan weer stromen en balans tussen lichaam en geest kan herstellen…

Vanuit een oude traditie waarbij Tibetaanse monniken voordat ze in meditatie gingen hun lichaam intensief reinigden met zuiverende mineralen is het Water Moment ontstaan. Warme -met zoutkristallen gevulde- bundeltjes worden gedrenkt in een weldadige kruidenolie. Uw huid wordt gemasseerd en uw spieren worde9 verwarmd zodat de energie weer vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest kan herstellen.

achterkant lichaam: €62,95
hele lichaam: €90,