De Reinestein Intens Moment

  • Home
  • De Reinestein Intens Moment

De Reinestein Intens Moment

De zomer van 2019 kende veel zonovergoten dagen. En als kers op de taart kwam daar ook nog een mooie nazomer achter aan. Maar nu de dagen weer korter worden en de herfst zijn intrede heeft gedaan zullen we steeds meer blootgesteld worden aan de verschillende weersinvloeden zoals kou, wind en regen. Daarbij komt dat de verwarming ook steeds vaker aan zal gaan met als gevolg een droge, schilferige huid.

Tijd dus voor wat extra aandacht en verzorging !

Een behandeling die daar perfect bij aansluit is De Reinestein Intens Moment. Deze intens voedende en herstellende behandeling met de producten van Nouvital is een weldaad voor iedere huid.

Na de reiniging en peeling van het gezicht en decolleté wordt een, op de huid afgestemd, serum aangebracht. De pure werkstoffen dringen tijdens de Japanse facelift-massage diep door in de huid. Na de massage is de huid goed doorbloed en ontvankelijk voor de werkstoffen in het vliesmasker. Dit masker is doordrenkt met werkstoffen en komst als een tweede huid over het gezicht en de hals te liggen. Tijdens het inwerken van het masker kunt u genieten van een heerlijke ontspannen hoofdhuidmassage. Deze behandeling wordt afgesloten met een dag-/ nachtcrème.

€ 69,95

De Reinestein Intens Moment …… een weldaad voor u en uw huid


Bekijk het gehele behandelingen overzicht hier.