Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

 

    Winter Wellness

Versla de 'Winter Blues' met deze heerlijk verwarmende behandeling bij De Reinestein Beauty & Wellnesscenter !


De 'Winter Wellness'-behandeling is een ontspannende en intens hydraterende behandeling waarbij de rustgevende werking van een hoofdhuidmassage èn een gezichtsmassage met Hot Stones voor een totale ontspanning zorgt

 

 

 

 

 

 

U wordt verwelkomd met de Bashya Chou, een nieuwe hoofdhuidmassage, die u uw eigen stiltepunt laat ervaren. U voelt de eventuele spanning meteen van u afglijden.

 

Daarna wordt de huid gereinigd met een warme hydrofiele olie en (middels de Sensitive Scrub) ontdaan van dode huidcellen. Onzuiverheden worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden desgewenst in model geëpileerd.

 

De unieke combinatie van een manuele massage van decolleté, hals en gezicht, een massage met warme stenen èn het gebruik van de heerlijk geurende Vitasphere massage-gel (een vitaminebom die de huid weer nieuwe energie geeft) zorgen ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen en uw huid gevoed wordt.

 

Na de massage wordt door middel van Iontophorese het Snow Algea Serum ingesluisd. Dit serum is uniek en bevat naast vitamine E en Hyaluronzuur, een speciaal extract van de Sneeuw Alg. Door dit alg-extract wordt de levensduur van de cellen verlengd en gaat het meteen de strijd aan met het huidverouderingsproces. Het serum geeft een liftende werking en zorgt dat de huid zijdezacht zal aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde dag- of nachtcrème.

 

 

 Prijs      € 63,95