Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

 

In het logo ziet u een stylistisch geplaatste Calla lelie. Volgens een Griekse legende kwam de witte Calla lelie voort uit melkdruppels die de godin Era had gemorst tijdens het voeden van haar zoon Hercules. De witte Calla lelie staat vanaf de Middelleeuwen symbool voor puur en schoonheid, net als de bloem zelf, en dat is waar ´De Reinestein´ Beauty & Wellnesscenter voor staat.

Omdat de salon zowel voor mannen als voor vrouwen toegankelijk is en aantrekkelijk moet worden gevonden zijn beide lichamen met witte lijn en volvlak grijs weergegeven. Er is geen onderscheid, iedereen is welkom !

Het Stein in de naam betekent in het Duits steen en staat voor standvastigheid. De plaatsing van beide lichamen in het grijs geeft de basis, waaruit de lelie ontstaat,weer. Dit symboliseert de klant, waaruit pure schoonheid ontstaat.

Beide lichamen kunnen door hun kleur en vorm ook herkend worden als stenen. Het kleurgebruik is een verwijzing naar het koninklijke want zowel de naam als de naamdragers zijn in verwantschap met adelijk bloed. Daarnaast staat indigo/ paars voor luxe, koninklijk en vrouwelijk. Grijs is neutraal, mannelijk en heeft doorgaans de associatie met stenen.