Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

Jubileumbehandeling 
 

Bashya schoonheidsverzorging is gebaseerd op de oude Chinese geneeskunst. Het gaat uit van energetische principes, van het stromen van energie door banen in het lichaam (meridianen) en van de energetische kalender die betrekking heeft op de Oosterse elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water naast de seizoenen. Uiterlijke en innerlijke verzorging komen daarbij samen.


 

De herfstperiode is volgens de 5 elementen uit de Chinese leer de periode van het element Metaal. Dit element staat voor verdriet en vermoeidheid. De organen die daarbij horen zijn longen en dikke darm. Veranderingen komen na het loslaten van het oude. Kijk maar naar de natuur… in de herfst laten de bomen hun bladeren vallen en de energie trekt zich terug in de wortels. Het is niet alleen zichtbaar in de natuur, maar ook in onszelf. In de herfstperiode zullen de haren en de huid meer last hebben van droogte en schilfering. Maar ook geestelijk kan er vermoeidheid optreden. De beste tijd dus om dit te ondersteunen !  

 

 

Bashya heeft speciaal voor deze periode het Akiko Ritueel ontwikkeld. Deze ongeveer 75 minuten durende behandeling met warme en verwarmende Bashya producten biedt bescherming tegen regen, wind en kou!                                                                                                                          

 

Met o.a:                                                                                                                                 

Chou:  Het hoofd wordt leeggemaakt d.m.v. een hoofdhuid-, haar- en oormassage, waardoor het denken even wordt stilgezet;

 

Safi pakking: De pakking met Safi is het begin van het verkrijgen van balans. Safi is een mix van verschillende soorten zeewier. Deze pasta wordt warmer naar mate het langer op de huid blijft en door de actieve ingrediënten is het ideaal voor pijnlijke gewrichten en spieren én het loslaten van spanningen, blokkades en afvalstoffen; 

 

Reiniging met warme producten en speciale technieken;                                                      

Een onderdompeling naar totale ontspanning, een heerlijke behandeling om alles even ls te laten !   

 

                                                                                                                                                                                                                                    € 59,95