Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

 

Bashya Therapy

 

 

Huidproblemen zijn vaak de oppervlakkige manifestaties van een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines, het uit balans zijn van de hormoonspiegel of emotionele problemen. De BASHYA behandelmethodieken en verzorgingslijn zijn hier speciaal voor ontwikkeld. De toegepaste kruiden, oliën en theeën hebben een heilzame werking. Ze bevatten een groot aantal medicinaal werkzame verbindingen. Dat verklaart hun veelzijdige inzetbaarheid. Bepaalde stelsels van het lichaam worden gestimuleerd en tegelijkertijd worden andere tot rust gebracht. De manifestatie aan de oppervlakte - de huid - is slechts de spiegel van het dieper gelegen disbalans. De speciaal ontwikkelde behandelmethoden werken holistisch wat zeggen wil dat het alle aspecten van de mens behandeld.

 

 

De kennis en wetenschappen vanuit de Chinese leer (hout, vuur, aarde, metaal en water), aromatherapie, kruidenleer, acupressuur, ontspanningstechnieken en nog veel meer - worden allemaal samengevoegd in één BASHYA ervaring.

 

 

De producten van BASHYA zijn 100% natuurlijk (dit geldt tevens voor de conserveringsmiddelen) en bevatten werkstoffen in hun puurste vorm. Ze sluiten moleculair gezien perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron om het lichaam zelf het zetje te geven om weer in balans te komen. Bashya producten bestaan uit een complete huidverzorgingslijn, energetische oliën, helende en heilzame producten, kruiden en theeën. Kortom een lijn met eerlijk en zuivere producten die de Bashya behandelingen ondersteunen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van prachtige edelstenen, zachte penselen, knisperende kruidenstempels en niet te vergeten een paar ervaren handen. BASHYA gaat dieper dan de huid.