Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

 

De Reinestein Beauty & Wellnesscenter

 


Rustpunt in het centrum van Zuidlaren

De tijd vliegt als je het naar de zin hebt…. Het is alweer 10 jaar geleden dat op 1 november onder toeziend oog van Berend Botje (wijlen dhr. Moesker) de deuren van de Reinestein Beauty & Wellnesscenter werden geopend.

 

Wat begon als een droom is in een decennium uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in het achterste gedeelte van een prachtige boerderij aan de Esweg in Zuidlaren. Ik ben dan ook blij dat velen de weg naar De Reinestein Beauty & Wellnesscenter weten te vinden. In de afgelopen 10 jaar heb ik met de producten van Nouvital menig mooie behandelingen mogen geven, waarbij het voorop staat dat u de rust ervaart, het zogenaamde ‘vakantie in een notendop gevoel’. Klanten komen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling of een weldadige massage maar ook voor korte behandelingen, zoals epileren en harsen.

 

In dit jubileumjaar wordt er een nieuwe lijn geïntroduceerd. Ik heb de afgelopen periode vele cursussen gevolgd om me de technieken van de Bashya Therapy eigen te maken. De Bashya Therapy sluit helemaal aan bij de filosofie van de Reinestein. Het is gebaseerd op de oude Chinese geneeskunst en heeft een holistische kijk op schoonheid, wat inhoudt dat niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijk van de mens aandacht krijgt. Een Bashya behandeling zal dus anders zijn dan een traditionele behandeling. U zult het verschil ervaren in behandelmethoden doordat het ‘dieper’ gaat dan de oppervlakte.

 

 

De producten van Bashya zijn 100% biologisch (dit geldt tevens voor de conserveringsmiddelen) en bevatten werkstoffen in hun puurste vorm. Bashya producten bestaan uit een complete huidverzorgingslijn, energetische oliën, helende en heilzame producten, kruiden en theeën. Kortom een lijn met eerlijk en zuivere producten die de Bashya behandelingen ondersteunen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van prachtige edelstenen, zachte penselen, knisperende kruidenstempels én niet te vergeten een paar ervaren handen. Een Bashya behandeling wordt afgestemd op de huidwensen en – klachten en betekent dus dat iedere behandeling uniek is en wordt omgetoverd tot een waar Ritueel.

 

Het jubileum wordt gevierd met diverse acties en mooie prijzen. Om kennis te maken met Bashya Therapy is er een speciale herfstbehandeling, ‘Het Akiko Ritueel’. Deze behandeling beschermt het lichaam tegen wind, regen en kou op fysiek gebied en op emotioneel gebied helpt het tegen inwendige kou en brengt het rust in de hectiek van alledag . ‘Wie in de weken van 1 november tot en met 21 december een behandeling boekt bij De Reinestein Beauty & Wellnesscenter, maakt tevens kans op één van de drie heerlijke behandelingen die we cadeau geven’ (*). Deze bestaan uit een verzorgende gezichtsbehandeling van 60 minuten, een Hot Stone massage  van de rug en een Bashya Geurreis. Daarnaast krijgt iedereen in deze weken 10 procent korting op aanschaf van  producten van Nouvital en Bashya Therapy .

 

Verder wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe website en een nieuwe brochure. Maar daarover later meer. Voor nu kijk ik terug op 10 hele mooie jaren met hele fijne klanten. Dank voor het vertrouwen en op naar de volgende 10 !

 

Lieve groet,

Jeannette Polkerman-Boer

 

 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 050-4029686 of mailen naar info@dereinestein.nl

 

(*) Degene die al een afspraak gemaakt heeft in deze periode, dingt ook mee naar één van de drie behandelingen.